31 Jan 2012

Laptop Beste Merk

Laptop Beste Merk : Laptops hebben inmiddels een begrip geworden commodity. Het is zeker nuttig omdat zijn grootte, gewicht en draagbaarheid factoren. Eerder, laptops bezet slechts een kleine niche in de markt en werden alleen in gespecialiseerde domeinen. Vandaag de dag zijn laptops te vinden in bijna elk huishouden. Met de nieuwe uitvindingen en een enorme ontwikkeling op het gebied van de technologie, hebben veel software bedrijven begonnen met de productie laptops en concurreren met elkaar te voorschijn als de beste in de markt. Ze proberen hun product te verbeteren voor de ultieme klanttevredenheid. Daarom is het heel natuurlijk is voor een gewone man tot problemen bij het beoordelen van de kwaliteit van verschillende merken laptop, zonder voldoende kennis over software configuraties gezicht. Voor uw hulp, hebben we bedacht de beste laptop merken hier.

Top Laptop merken

Appel: Apple laptops zijn ingebouwd met een goede sound system, samen met andere premium-functies. Wanneer beoordeeld door compatibiliteit parameters, krijgen Apple laptops neergeslagen. Apple staat bekend voor stijl en kwaliteit en vandaag heeft een groot aantal producten die zeer geprezen door consumenten.

Dell: Dell is een van de beste en meest populaire laptop merken de uitspraak van de markt. Het is bekend om zijn lange levensduur, duurzaamheid en robuustheid. Dell-laptops zijn betrouwbaar en geven hoge prestaties. De trendy looks van Dell laptops en de kosten betaalbare prijzen verder te maken met Dell een uitstekend product.

PK: Hewlitt Packard (HP) is zeer gebruiksvriendelijk en heeft een goede ondersteuning systeem. HP heeft verschillende note-book modellen met verschillende schermafmetingen. De eerste laptop gefabriceerd door HP is HP Multimedia PC, modelnummers 6100, 6140S, 6170S en. Vandaag de dag produceert acht HP notebook modellen die kunnen worden aangepast in de VS alleen.

Compaq: Compaq werd opgericht in 1982 en de markt gebracht draagbare computers. Het fuseerde met HP in 2011. Tegenwoordig zijn de meeste Compaq producten worden gebrandmerkt als HP. Sommige computer georiƫnteerde producten bleef in de naam van Compaq Presario. Het budget modellen zijn geprijsd op basis van de configuratie. De prijzen zijn betaalbaar voor beginners.

Lenovo: Lenovo Group Limited, een Chinese multinationale onderneming vervaardigd en verhandeld laptops in de merknaam Lenovo. In 2009, Lenovo was de vierde grootste verkoper van personal computers in de wereld. Lenovo is ongetwijfeld een kwaliteitsproduct.

Sony Vaio: Vaio is een sub-merk van de computer van Sony's producten, productie en marketing laptops. Vaio is de afkorting voor Visual Intelligence Audio Organizer. Het is bekend dat premium-functies en onderdelen. De prijs is hoog in vergelijking met andere laptop merken.

Samsung: Samsung heeft een goede reputatie in de markt. Ze hebben high-end modellen met indrukwekkende functies. De prijsstijgingen ook met high-end features en configuraties.

Acer: Acer wordt steeds beter en kan worden opgenomen in de lijst van goede laptop merken. Het heeft een zeer degelijke budget-model en is economisch geprijsd. Omdat het een nieuw merk, het moet nog goede marketing te concurreren met andere merken.

Asus: Asus is ook wint momentum in de markt. Het is het verbeteren van de kwaliteit van producten en het maken van een goede reputatie in de markt. Ze worden vooral inspelen op netbook markt die te kampen heeft een indrukwekkende omzet en winst.

Andere goede laptop merken als LG - XNote, MSI (Micro-Star International), Panasonic, Toshiba, HCL, en TG Sambo. Ik hoop dat in dit artikel hebben we bijna alle goede laptop merken op de markt afgedekt. Controleer de functies, zoals garantieperiode, geheugen, een back-up, en dienst na verkoop alvorens te investeren.

0 comments:

Post a Comment